Music is My Body Language

Bon Jovi – Thank You for Loving Me

Selalu saat-saat paling mengasyikkan mendengarkan musik adalah saat malam hari. Kali ini gue sedang mendengarkan lagunya Bon Jovi – Thank You for Loving Me. Gue  ga tahu banyak tentang band jebolan Inggris ini, tapi yang gue pahami adalah mereka rata-rata nyanyiin lagu-lagu dengan aliran pop-rock. Tapi untuk lagu “thank you for loving me”, buat gue adalah lagu slowrock paling romantis yang mereka pernah punya, hehehe..
Lagu ini rilis tahun 2000, sebagai lagu jawara setelah (kabarnya) band ini  menghilang selama lima tahun. Jangan tanya lagu lain yaa, kalo lagu-lagu Boyz II Men boleh deh nanya ke gue, hehe.. Video ini diambil di Trevi Fountain (Fontana di Trevi), sebuah tempat yang menjadi salah satu main destination setelah Colosseum di Roma. Kabarnya “ga afdol kalo ke Itali ga ke sini dulu“. Oke, gue ga akan ngebahas ni tempat, karena kita ga sedang belajar sejarah, haha.. Gue kasih liriknya aja yaa, here it is. Enjoy!

It’s hard for me to say the things i want to say sometimes..
There’s no one here but you and me and that broken old street light..

Lock the doors, we’ll leave the world outside..
All I’ve got to give to you are these five words when I,
Thank you for loving me. For being my eyes when I couldn’t see..
For parting my lips when I couldn’t breathe..
Thank you for loving me.. Thank you for loving me..

I never knew I had a dream until that dream was you..
When I look into your eyes the sky’s a different blue..
Cross my heart, i wear no disguise..
If I tried, you’d make believe that you believed my lies..
Thank you for loving me, For being my eyes when I couldn’t see..
For parting my lips when I couldn’t breathe..
Thank you for loving me.. Thank you for loving me..

You pick me up when I fall down.. You ring the bell before they count me out..
If I was drowning you would part the sea and risk your own life to rescue me, yeah!

Lock the doors, leave the world outside..
All I’ve got to give to you, are these five words when I thank you for loving me, for being my eyes  when I couldn’t see..
For parting my lips when I couldn’t breathe.. Thank you for loving me ..
Thank you for loving me.. Thank you for loving me.. Thank you for loving me, oh for loving me..

See? romantis badai kan? hehe.. Nanti-nanti, kalo gue udah nikah, ato pas ni acara kawinan gue, gue mau deh nyanyiin ni lagu buat misua gue.. hahaha.. #ngayaltingkathimalaya

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s